Contra Jihad

crusade against jihad

Steeds duidelijker wordt wat de wereld van de vertellingen van en rondom Mohammed te verwachten heeft. De leer van islam:

– streeft naar werelddominantie
– staat liegen, bedreigen en bestelen van ongelovigen toe
– schuwt op diverse plekken in de wereld molest en moord niet
– biedt een economie van de dood aan de volgelingen
– parasiteert op het noeste werk van anderen terwijl het hun inspanningen als eigen verdiensten claimt

Dar es islam biedt voorbeelden te over van mensenrechtenschending, van genocide, van toenemende onveiligheid, van jodenhaat en van samenlevingsverdomming. Vandaag de dag zien we deze zaken al in sommige Europese steden vorm krijgen. Vooralsnog wordt er vooral weggekeken van misstanden terwijl degenen die er langer bij stil staan tot racisten worden verbruind. Daarom wordt het tijd voor brede maatschappelijke voorlichting. Dat kan plaatsvinden via het wereldwijde web, diverse instituties, in het onderwijs, via de media en op straat. Enkele voorbeelden:

Te verwachten valt een politiekcorrect offensief om de boodschappers mogelijkheden tot voorlichting te benemen. Dat gaat plaatsvinden via bestickering, belastering, mediaoffensieven, overdrijving, ridiculisering en psychologisering. Lukt dat allemaal niet dan wordt de afleiding van het issue en omkering uit de kast getrokken. Dat is helemaal niets nieuws onder de zon, langs deze weg hebben alle varianten van het socialisme zich in de historie gemanifesteerd. Het gaat allemaal aan het licht komen nu het zoeklicht op de moorddadige slaveneconomie van het systeem van islam wordt gericht. De maatschappij moet er echter doorheem om bloedige burgeroorlogen als in Bosnië, Kosovo en Zuid-Libanon te voorkomen. Om zinloze moordpartijen als op Theo van Gogh, de schietpartij in Parijs en de slachting van een Britse soldaat op straat in Londen zoveel mogelijk voor te zijn. Europa verdient beter, opdat de soldaten op de stranden van Normandië in de jaren ’40 hun leven niet voor niets geofferd hebben.

Lees ook

Afbeelding
Prophet of Doom: Islam’s terrorist dogma in Muhammad’s own words, Graig Winn, Cricket Song Books 2004, ISBN 0971448124
Ophalen in pdf

Advertenties

2 gedachtes over “Contra Jihad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s